До Дня закоханих кіровоградців запрошують на швидкі побачення 

01.02.2017 08:23

image

В обласному центрі в кондитерській «Какао Боб» пройде вечір знайомств та швидких побачень Speed dating у переддень Дня закоханих, у понеділок, 13 лютого. Про це сайту DOZOR повідомили організатори.

До участі у побаченнях запрошують хлопців і дівчат віком від 17 до 26 років.

– За стіл сідає дівчина, на бейджі вказано її ім’я, а на столі – табличка з порядковим номером. До неї по черзі сідають хлопці та знайомляться. На спілкування виділяється від 5 до 7 хвилин. Потім хлопець сідає за наступний стіл і продовжує спілкування вже з іншою дівчиною, а до цієї -  сідає інший хлопець. Після закінчення усіх побачень дівчина віддає карту симпатій організатору заходу. В свою чергу організатор співставляє карти симпатій хлопців та дівчат і розсилає їм контакти для того, аби вони могли продовжити спілкування і домовитися про повноцінне побачення, – розповіла координатор проекту Анастасія Вакуленко.

За словами активістів регіонального осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив», взяти участь вже виявили бажання 26 хлопців і дівчат.

Анкету можна заповнити за посиланням  http://bit.ly/2jI9voS. Додаткова інформація в групі заходу http://vk.com/speed_d_fri_kr або за телефонами: (063381-66-08(095713-88-29.

Переглядiв: 1067