До Кіровограда прибудуть екіпажі-учасники «Зіркового авторалі»

10.07.2017 06:36
image

До Кіровограда прибудуть автолюбителі з усієї країни в рамках «Зіркового ралі 2017» у п’ятницю, 14 липня, о 13:00. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив власник галереї «Єлисаветград» Микола Цуканов, інформує DOZOR.

За інформацією, велике ралі класичних автомобілів пройде влітку дорогами всієї України і розпочнеться 14 липня.  Завершиться ралі 16 липня в Одесі.

«Три екіпажі «Зоряного ралі» 14 липня прибудуть до нашого міста. Проміжною точкою їх маршруту стане площа перед будівлею міськвиконкому. Організатором ралі є Комітет історичних автомобілів при Автомобільній Федерації України та Товариство друзів класичних авто в Харкові. Учасники «Зіркового ралі» стартують з різних міст України - Харкова, Рівного, Луцька, Ужгорода, Сум, Чернігова, Львова, Чернівців, Івано-Франківська. По дорозі, в містах проміжного фінішу, до гонки будуть приєднуватися нові учасники. Те, що екіпажі в цьому році відвідають наше місто -  є великою удачею, тому що є домовленість, що наше місто з наступного року може бути включеним до списку міст-учасників ралі, як постійний учасник», - повідомив Цуканов.

Довідково:

«Зоряне ралі» - це змагання автолюбителів - власників класичних авто, метою якого є об'єднання шанувальників ретро та автомототехніки в Україні, популяризація відновлення і збереження історичної автомобільної спадщини.

Фото Миколи Цуканова

Переглядiв: 1455