До міністра - у вишиванці: чи зобов’язують кіровоградських школярів приходити о шостій вечора на зустріч зі Ждановим?

26.01.2017 10:30

image

Під приїзд міністра «забезпечують явку» кіровоградських школярів. Про це у своєму Facebook пише журналіст Олена Шворак, донька якої вчиться у гімназії.

«… явку дітей забезпечать під його (міністра - ред.) приїзд. У вишиванках, о шостій вечора. Мені от цікаво, хто нестиме відповідальність за безпеку дітей, які по темряві йтимуть на цей показушний захід?», - пише Олена Шворак.

Згідно програми візиту міністра молоді та спорту Ігоря Жданова, в період з 18:30 він дійсно має відвідати Навчально-виховне об’єднання - «Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І ступеню «Гармонія» - Гімназія імені Тараса Шевченка - Центр позашкільного виховання «Контакт».

У коментарі сайту DOZOR начальник кіровоградського міськвідділу освіти Лариса Костенко пояснює, що на зустріч з міністром запрошували дітей.. з батьками.

«Запрошували прийти сьогодні батьків разом з дітьми на зустріч з міністром. Якщо батьки або діти не хочуть, то вони і не приходять. Ніяких зобов’язань. Ми розуміємо той випадок, якби то був денний час, коли діти навчаються в школі, то ми, можливо б і долучили їх до зустрічі. Якщо це не під час навчального процесу - ми запрошуємо їх з батьками. За безпеку дітей відповідатимуть виключно батьки», - прокоментувала Лариса Костенко.

Нагадаємо, сьогодні у Кіровоград в рамках робочого візиту приїхав міністр молоді та спорту України Ігор Жданов.

Фото myvin.com.ua

Переглядiв: 1442