До обласного бюджету внесли зміни

23.04.2019 10:10
image

У Кіровограді внесли зміни до дохідної і видаткової частини обласного бюджету на 2019 рік. Відповідне рішення підтримали під час сесійного засідання сьогодні, 23 квітня, інформує медіапортал DOZOR.

«Внесення змін до показників обласного бюджету пояснюється необхідністю затвердження змін до доходів і видатків, пов’язаних з перевиконанням доходів обласного бюджету та спрямуванням понадпланових доходів на видатки. Крім того, з врахуванням в обласному бюджеті змін по міжбюджетних трансфертах та перерозподілом окремих видатків обласного бюджету між бюджетними програмами, капітальними і поточними видатками та головними розпорядниками коштів обласного бюджету», - розповів директор департаменту фінансів ОДА Сергій Шеремет.

За інформацією, планується збільшити доходи загального фонду обласного бюджету на 19,000 тисяч гривень за рахунок очікуваного перевиконання податку на доходи фізичних осіб. Також збільшити доходи і видатки обласного бюджету за рахунок додаткових обсягів субвенцій і державного бюджету та з інших місцевих бюджетів на загальну суму 47 655,677 тисяч гривень. А саме:

- субвенцій з державного бюджету на суму 42573, 3 тисяч гривень;

- на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій – на 11501 тисячу гривень;

- на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами – 1215,7 тисяч гривень;

- на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» - на 29590,4 тисяч гривень;

- на модернізацію та оновлення матеріально-технічної бази професійно-технічних навчальних закладів – на 266 тисяч гривень;

- на медичні субвенції – на 0,2 тисяч гривень.

«Субвенція з інших місцевих бюджетів – на суму 5082,377 тисяч гривень, у тому числі на проведення поточного ремонту приміщень КНП «Староосотський дитячий обласний протитуберкульозний санаторій» у сумі 56 тисяч гривень, співфінансування поточного та середнього ремонту дороги О120806 від автомобільної дороги Південний обхід міста Кропивницького – Первозванівка – Калинівка – Сасівка у сумі 2000 тисяч гривень, робіт з експлуатаційного утримання автомобільної дороги загального користування місцевого значення С121818 Братське-вихід на автомобільну дорогу Т-12-15 у сумі 199 тисяч гривень, інвестиційних проектів на загальну суму 1206,2 тисячі гривень, робіт по будівництву та реконструкції спортивних майданчиків для міні-футболу зі штучним покриттям. А також виконання інвестиційних проектів в рамках реалізації заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості», - пояснив директор департаменту фінансів ОДА.
Переглядiв: 519