Добро переможе: як мережа "Файно маркет" відзначає День Конституції України

28.06.2023 16:11

На Кіровоградщині мережа "Файно Маркет" відзначає День Конституції України, пропагуючи доброту та реалізуючи важливі ініціативи у своєму рідному місті. Це свято нагадує нам про цінності, які захищають наші військові - свободу, суверенітет та цілісність України. 

Бути відданими мужності наших воїнів дуже важливо для команди мережі "Файно Маркет". Відтак з нагоди Дня Конституції, "Файно Маркет" вирішив надати підтримку нашим захисникам, відправивши чотири автомобілі на фронт для виконання бойових завдань. Два авто — це новенькі Renault Duster, а інші - вантажівка MAN та Валдай для доставлення провіанту у гарячі точки, де дислокуються наші військові.

Компанія також активно підкреслює свою соціальну відповідальність, спрямовуючи зусилля на допомогу місцевим організаціям. Однією важливою справою для них було допомогти кропивничанам, які поклали своє здоров’я задля ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Кропивницька міська організація ліквідаторів та інвалідів Чорнобиля "Ліквідатор" отримала від мережі "Файно Маркет" одноразову гуманітарну допомогу, спрямовану на підтримку людей з інвалідністю 1 групи.

Крім того, мережа "Файно Маркет" стала одним зі спонсорів заходу, який пройде вже завтра, 29 червня, у  театрі імені М. Кропивницького. Відбудеться ювілейний концерт присвячений 20-річчю студії хореографічного мистецтва "Аеліта". Ця подія об'єднає талановитих артистів і надихне глядачів своїми емоціями та професіоналізмом. Мережа "Файно Маркет" пишається своїми зусиллями у підтримці добрих справ і ініціатив у місті Кропивницький. Ми віримо, що через спільні зусилля зможемо створити сильну та солідарну спільноту, де кожна добра справа має значення і приносить позитивні зміни у життя людей.

Партнерський матеріал

Переглядiв: 731