«Дорога в пекло»: кропивничани просять міську владу відремонтувати частину дороги на вулиці в центрі міста

07.12.2021 14:31

Жителі обласного центру в петиції звертаються до міської влади з проханням відремонтувати частину дороги на вулиці Архангельській. Відповідне звернення розміщене в системі електронних петицій, інформує медіапортал DOZOR.

«Честь і хвала нашій міській владі за ремонт вулиці Вокзальної, але є ще дороги в нашому місті,які потребуют уваги міської влади... Вулиця Архангельська, її частину  біля магазину "Файно" (вул. АРХАНГЕЛЬСКА, 2) можна сміливо назвати "дорогою в пекло"! Таких великих ям майже в центрі міста не бачила жодна громада! Ями в людський зріст, повні води і багнюки,  створюють небезпеку на дорозі, як для людей, так і для автомобілів та маршруток (маршрут 113)», - йдеться в петиції.

Як стверджує автор звернення  Михайло Скрипник, вулицею пересувається багато дітей, також тут інтенсивний рух транспорту, втім перешкодами є великі ями.

«…В нашому місті є багато інших вулиць, не тільки вулиця Вокзальна! Невже не можна знайти машину асфальту для невеликої частини вулиці?» - звертається автор петиції.

Підтримати звернення можна за цим посиланням.

Переглядiв: 755