Дорогу Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв мають частково відремонтувати цього року  

31.05.2017 08:13

image

На шляху Олександрівка – Кіровоград – Миколаїв проведуть поточний ремонт за ‪36 600 000 гривень. Про це повідомляє DOZOR з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro. 

За результатами тендеру, ремонтні роботи буде виконувати ДП Кіровоградський облавтодор ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України».

Як повідомляють у обласній Службі автомобільних доріг, ремонтувати дорогу будуть зі сторони Олександрівки.

«В цілому ця ділянка від Олександрівки до Кіровограда загальною протяжністю 46 кілометрів. Облаштування суцільного шару буде виконуватися лише на 8,5 кілометрах - відрізками. Ось це облаштування включає в себе декілька видів робіт, це буде фрезерування, вкладання вирівнюючого шару, влаштування шару литої емульсійно-мінеральної суміші, підсипка узбіч та нанесення розмітки. Також буде проводитися заливка та герметизація тріщин. Коли почнуться роботи поки що невідомо, це залежить від часу підписання контракту та часу надходження коштів з державного бюджету. Закінчити роботи планують до кінця поточного будівельного сезону, тобто, до зими», - розповіла прес-секретар обласної  Служби автомобільних доріг Жанна Петрович.

Фото biwork.ru

Переглядiв: 1659