Дорожники показали, як ремонтують міст біля Кропивницького (ВІДЕО)

18.05.2020 12:50

Дорожники цілодобово працюють над ремонтом мосту автодорозі дорозі державного значення М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка, що поблизу станції Канатово.  Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомили у службі автомобільних доріг.

«Погода та деякі додаткові роботи дещо вибили нас з графіку, але ми працюємо на об’єкті без вихідних і повний світловий день, аби не затягнути ремонт, - коментує провідний інженер Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Дмитро Площенко. – Рух транспорту по шляхопроводу планували відкрити вже 25 травня, та доведеться зміститися десь на тиждень, щоб закiнчити роботи з цементобетоном, розпочати влаштування гідроізоляцiï та асфальтобетону».

Дорожники додають, що до вказаної дати на шляхопроводі вже будуть влаштовані тротуари, перильне огородження, та розпочнуться роботи з гідроізоляції.

Нагадаємо, ремонт на замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області виконує ТОВ "Мостобудівельний загін 112" за рахунок коштів експлуатаційного утримання мережі.

Відео зі сторінки служби автомобільних доріг у Фейсбук 

Переглядiв: 2678