Дружина колишнього захисника кропивницької "Зірки" потребує коштів для лікування раку

14.07.2020 14:12
image

Дружині екс-гравця кропивницької «Зірки» Романа Бочкура Віра терміново потрібні кошти на лікування онкологічного захворювання. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

У 2018 році сім'я Бочкур дізналася про те, що їх 5-місячний син Максим хворий на рак. Через деякий час онкологічне захворювання, Ca Colon (аденокарцинома товстого кишківника) виявили у Віри. Весь цей час жінка боролася за життя свого малюка та своє.

Вже через десять місяців лікарі повідомили, що хвороба маленького Максима перейшла в стадію ремісії. У жінки ж хвороба продовжила прогресувати.

Вже наприкінці 2019 року Вірі провели курс хіміотерапії, однак рак продовжив розвиватися. Нині 29-річна жінка потребує дороговартісного лікування в Ізраїлі.

Як розповіла Віра Бочкур у коментарі медіапорталу DOZOR ізраїльські лікарі призначили її введення препарату "Авастин", на який необхідні чималі гроші.

«Наступного тижня в мене перше введення "Авастина". Вартість однієї дози препарату обходиться в 43 тисячі гривень, таких мені потрібно як мінімум шість, до контрольного обстеження. Якщо буде позитивна динаміка, то продовжу капати до повної стабілізації, а це може бути 12-15-20 курсів. Якщо буде негативна динаміка, то тоді мова піде про біологічні препарати. Там інші суми, набагато більші. Сподіваюсь, що "Авастин" допоможе стабілізувати самопочуття», - говорить жінка.

Охочі допомогти фінансово на лікування можуть переказати кошти на карту «ПриватБанку»: 4731219112976257 - Бочкур Віра Іванівна.

image

 

Переглядiв: 7334