Два теплопостачальних підприємства Кіровограда отримають номінації

08.12.2017 09:06
image

Теплопостачальні підприємства ТОВ «ЦНТІ УНГА» та КП «Теплоенергетик» отримають номінації вiд постачальника газу НАК «Нафтогаз України» через заборгованiсть за використаний газ. Про це під час прес-конференції повідомив заступник міського голови Олександр Мосін сьогодні, 8 грудня, інформує DOZOR.

Так, міськрада отримала листи від ВАТ «Кіровоградгаз» про початок процедури щодо відключення від газу теплових підприємств.  

«КП «Теплоенергетик» очікує отримання номінації у другій декаді грудня. Підприємство «ЦНТІ УНГА» працює відповідно до рішень виконавчого комітету, розпорядження Кабміну №725 і так само отримає номінацію. Наразі перемовини з НААК «Нафтогаз» з цього приводу ведуться. В будь-якому разі ситуація робоча», - зазначив Олександр Мосін.

«Міська рада прийняла нові тарифи для цього підприємства. Прийняті рішення по реструктуризації боргів. Уже йдуть суди. І можна розблокувати діяльність і розморозити рахунки. Також підприємство отримало у липні отримало пільгу на оренду", - додав заступник міського голови.
Переглядiв: 1459