Дві школи Кіровоградщини навчаються дистанційно через коронавірус у педагогів

10.09.2020 09:19

На Кіровоградщині дві школи перевели на дистанційну форму навчання через підтверджені випадки коронавірусу у педагогів закладів. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила заступник начальника управління освіти ОДА Лідія Шатна.

За інформацією, 9 вересня у директора Капітанівської школи Новомиргородського району лабораторно підтвердили випадок коронавірусу.

«Відучора 31 педагогічний працівник і 323 учні навчаються за дистанційною формою із використанням освітньої платформи. Вони навчатимуться дистанційно протягом двох тижнів. Крім того, 31 серпня захворювання на коронавірус підтвердили у завідуючої Павлиської філії Павлиського ліцею в Онуфріївському районі. З 1 вересня і дотепер школа знаходиться на дистанційній формі навчання. Всі учні вийдуть на навчання наступного понеділка», - розповіла Лідія Шатна.

Як раніше повідомляв DOZOR, учнів Червоноярського НВК "заклад загальної середньої освітни І-ІІІ ступенів - заклад дошкільної освіти" відправили на дистанційне навчання через лабораторно підтверджений випадок коронавірусу в однієї із учителів.

Нагадаємо, в обласному центрі в школі № 14 закрили 11 класів через два випадки коронавірусу. Крім того, на дистанційному навчанні знаходилися діти одного із класів школи обласного центру через контакт батьків учнів із хворими на коронавірус.

Переглядiв: 2812