Двоє жителів Кіровоградщини продовжили участь в шоу "МастерШеф"

13.09.2020 09:46
image

Ірина Маленко, яка живе в Олександрії, та Роман Петрушенко, який родом із Кропивницького, продовжують боротьбу за звання кращого кулінара країни. Таким результатом завершився 3-й випуск 10 сезону «МастерШеф», інформує медіапортал DOZOR.

У першій частині випуску всіх учасників поділили на чотири команди, які готували смажений лосось з селеровим пюре. Умовою конкурсу було те, що на кожному учаснику був окремий процес, який вони виконували по черзі, передаючи один одному естафету.

Обоє жителів Кіровоградщини увійшли до складу синьої команди. Роману дісталася естафета, в якій він повинен був почистити рибу, Ірина ж займалася презентацією. І хоч команда синіх була найгіршою в конкурсі, Ектор Хіменес Браво відмітив роботу Романа як одну із найкращих.

«Рома зробив найкраще філе з усіх команд», - зазначив Ектор.

Другою частиною випуску був конкурс, в якому три команди повинні були приготувати шість різних страв: різотто парміджано, пастуший пиріг, лазанью болоньєзе, тарт татен, кокован і киш лорен.

Ірина Маленко увійшла до складу червоної команди, а Роман Петрушенко – до синьої. Команда, в якій був Роман, у результаті стала найгіршою. Не дивлячись на погані результати командної роботи, обоє учасників з Кіровоградщини продовжили боротьбу за звання кращого кулінара країни.

Переглядiв: 2233