Двох людей, які зникли на Кіровоградщині в жовтні, не знайшли

29.10.2018 18:20
image

Двоє жителів Кіровоградщини, які зникли у жовтні, досі розшукуються правоохоронцями. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

Так, мова йде про  18-річного жителя села  Камбурліївка Онуфріївського  Ігора Трепачова. За інформацією, 20 жовтня хлопець поїхав із дому на спортивному синьому велосипеді і до сьогоднішнього часу додому не повернувся. У поліції області підтвердили, що особа досі перебуває  в розшуку.

Прикмети зниклого:  середнього зросту, стрункої статури, темно-русяве волосся. Був одягнений в темну спортивну кофту с капюшоном, спортивні штани, чорни кросівки з жовтими вставками. При собі мав червону спортивну сумку через плече.

У розшуку також перебуває жителька міста Новоукраїнка Олена Гудаліну 1971 року народження, яка вийшла з роботи та не повернулася 24 жовтня. Наразі працівники поліції продовжують роботу над встановленням місцезнаходження жінки.

За інформацією, жінка була одягнена в джинси темного кольору, осінню куртку темного кольору та кросівки фіолетового кольору.

Працівники поліції просять жителів області, які знають про місцезнаходження хоча б когось із зниклих осіб, повідомити про це за номером 102.

Як раніше повідомляв DOZOR, у селі Суботці Знам'янського району зникла 16-річна Діана Хріненко вночі 24 серпня. Дівчина  вийшла з дому приблизно о 21:00 у центр села на святкування Дня Незалежності та до теперішнього часу не повернулася.

Нагадаємо, поблизу Кіровограда знайшли останки 27-річної дівчини. 

image
Переглядiв: 2137