Двом рекетирам, яких затримали правоохоронці, обрали запобіжні заходи

01.07.2019 07:41

Двох учасників злочинного угрупування, що займались рекетом в обласному центрі, взяли під варту. Відповідне рішення прийняв Кіровський районний суд, інформує медіапортал DOZOR з посиланням на прес-службу прокуратури області.

Так, відносно вказаних осіб обрали запобіжні заходи у виді тримання під вартою строком на 60 діб із можливістю внесення застави.

Крім того, вказаним особам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Санкція інкримінованої статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, правоохоронці затримали злочинну групу, яка займалася рекетирством. За інформацією, нещодавно до міського управління департаменту звернувся мешканець області, який повідомив, що з нього вимагають вигаданий борг. Після спілкування з рекетирами чоловік отримав перелом ребра та гематоми. Після відмови заплатити 10 тисяч доларів зловмисники пообіцяли фізично розправитися з потерпілим, попередивши, що вони входять до складу угрупування, яке контролює місцевий «наглядаючий» на прізвисько «Кеваль», а він, начебто, має зв’язки з посадовими особами поліції Кіровоградщини.

Переглядiв: 593