Двомісячна дівчинка з Кропивницього потребує фінансової допомоги

22.06.2020 11:07

Двомісячна Софія Стибір, якій діагностували двобічну пневмонію, анемію, пошкодження нирок, сепсис та кісту у шлуночку, потребує термінової фінансової допомоги. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила мати дівчинки Анастасія.

«Вона була у реанімації дитячої обласної лікарні. Потім вона вийшла з реанімації та нас відправили у Національну дитячу спеціалізовану лікарню «Охматдит» до Києва. Я знаю, що в неї є ще один діагноз - сепсис (зараження крові) і позавчора в неї знайшли кісту у шлуночку. Нам щодня  надають список, ми йдемо та купляємо ліки. Ми щодня витрачаємо близько 800 гривень на аналізи та 500-700 гривень на ліки. Лікарі з’ясовують причини її пневмонії та кажуть, що треба лікуватися ще довго, тому що йде незрозуміла динаміка. Софії в один момент краще, а потім знов погано», - розповіла Анастасія Стибір.

Мати дівчинки просить фінансової допомоги, оскільки власними силами не має можливості впоратися. Бажаючі можуть переказати кошти за реквізитами: 4149 4991 0664 0970 – Анастасія  Стибір (Пишняк).

image
Переглядiв: 4141