Джиу-джитсери здобули медалі на чемпіонаті світу Лос-Анджелесі (ФОТО)

01.06.2019 12:53

Вихованці кіровоградського спортивного клубу «Борець» - 16-річний Сергій Красовський та 25-річний Ярослав Блажко стали першими в Україні спортсменами, які посіли призові місця на чемпіонаті світу IBJJF 2019. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив тренер клубу Євген Скрида, інформує медіапортал DOZOR.

«Сергій Красовський - бронзовий призер чемпіонату світу IBJJF 2019. На чемпіонаті світу серед дорослих є чотири поясних дивізіонів, а по юніорам всього один, і всі найсильніші в світі юніори сходяться в боротьбі за титул в одній поясний категорії. Сергій впевнено виграв дві зустрічі, а в півфіналі поступився двома балам чемпіону категорії. Серьога став справжнім професіоналом світового класу», - написав Скирда.
image

У цей час 25-річний спортсмен Ярослав  Блажко виступав в категорії пурпурних поясів, йому вдалося виграти чотири  зустрічі, зокрема, дві з них – з бразильцями.

«Шлях до п'єдесталу зайняв 7 років, літри поту і крові, щоденні тренування, перемога над собою і над обставинами, не рівні умови з бразильцями, але ми змогли це зробити не дивлячись ні на що, і зовсім скоро український прапор буде не тільки на п'єдесталі, але і на його вершині!» - зазначив тренер клубу.
image
image
Переглядiв: 1563