Ейфелева вежа, Лувр, зовсім невідомий Париж і представництво раю на землі – в програмі «Орел і решка»

08.07.2017 08:20
image

Ейфелева вежа, Лувр, зовсім невідомий Париж і офіційне представництво раю на землі – Камбоджа. Все це в двох випусках програми «Орел і решка». У неділю, 9 липня, о 10.00 ведучі шоу «Орел і решка. Рай і пекло» Леся Никитюк та Регіна Тодоренко відправляться на уїк-енд в стародавню Камбоджу.  Про це повідомляє прес-служба телеканалу, інформує DOZOR.

«Цю країну можна сміливо назвати «офіційним представництвом раю на Землі». Заможний турист буде кататися на різних видах дорогого транспорту і жити в готелі, в якому любила зупинятися Жаклін Кеннеді. Але найголовніше – побачить величний древнє місто Ангкор. Але і бідний турист в Камбоджі буде жити, як у Будди за пазухою! Він зможе поселитися в готелі на першій лінії, купатися в море весь день, побачить безліч островів, та ще й безкоштовно поїсть. Все це – в райській Камбоджі!» - йдеться у повідомленні.
«А об 11.00 дивіться новий випуск шоу «Орел і решка. Перезавантаження». Антон Птушкін і Настя Івлеєва проведуть уїк-енд в столиці Франції – Парижі. Місто, яке не потребує реклами, – його називають містом-казкою, містом-мрією кожної дівчини. Але на цей раз ведучі «Перезавантаження» відкинуть весь цей пафос та подивляться на Париж, як ніби нічого про нього не чули і приїхали сюди вперше. Якщо трохи прогулятися вулицями французької столиці, то можна побачити зовсім інше місто, яке не покажуть в романтичних фільмах», - повідомляють на телеканалі.

Інформація розміщена в рамках інформаційного партнерства медіапорталу DOZOR з телеканалом «Інтер»

Переглядiв: 729