«Екопатруль»  провів рейд у Фортеці святої Єлисавети (ФОТО)

07.05.2018 13:16
image

У обласному центрі пройшов другий екорейд за участю волонтерів та учасників громадської організації "Перспектива молоді" минулими вихідними. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори.

Так, екорейд проводився у Фортеці святої Єлисавети.  У прибиранні території взяло участь 15 волонтерів.

«Перед прибиранням ми пройшли всю територію валів та знайшли найбільш брудні місця, де поруч постійно ходять люди. Далі почали саме прибирання, яке тривало дві години. Прибирали все, що бачили: пластиковий посуд, пляшки, металеві банки, пакети та більше сотні шприців. На них могли б наступити містяни під час святкування Дня Перемоги», -  говорить співорганізатор проекту Дмитро Бабак.

Наступним місцем для проведення рейду волонтери обрали Набережну.

”Ми сподіваємося, що на наступну суботу нас буде ще більше, оскільки місце в нас дійсно проблемне – Набережна р. Інгул за Ковалівським мостом. Запрошуємо містян долучитися до нас та разом зробити Кіровоград чистішим”, -  закликає  Дмитро Бабак.

Долучитися до прибирань можна, залишивши заявку на участь за даним посиланням.

Як раніше повідомляв DOZOR, з ініціативи громадської організації  "Перспектива молоді" стартував проект "Екопатруль". Перша локація, на якій було прибрано сміття – прибережна зона у міському саду з боку мікрорайону Арнаутово.

image
image
image
image

Фото надані ГО "Перспектива молоді"

Переглядiв: 853