Екс-губернатор Кіровоградщини розповів, чим займатиметься після звільнення

12.06.2019 09:15
image

Екс-голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко після звільнення планує відпочити та подумати, що робити далі. Про це він повідомив під час прес-конференції сьогодні, 12 червня, інформує медіапортал DOZOR.

«Я планую поспілкуватися з вами, планую зустрітися зі своїм апаратом ОДА, подякувати, головами РДА і підписати розпорядження про закінчення терміну повноважень. Відзавтра маю намір відпочити, і власне, під час відпочинку буду розмірковувати, чим займатися далі, але те що я буду надалі рухатися до мети, а це успішна Кіровоградщина, є очевидним. А от якими інструментами я буду користуватися – це питання другорядне. Я буду жити на Кіровоградщині, буду жити в Україні», - відповів на питання журналістів Кузьменко.

На уточнююче питання щодо планів балотуватися на виборах до Верховної Ради 21 липня Сергій Кузьменко не надав однозначної відповіді, лише зазначив, що документи для реєстрації кандидатів можна подавати до 20 червня, тому він матиме змогу визначитися з рішенням.

Нагадаємо, вчора Президент України Володимир Зеленський підписав указ щодо звільнення з посади голови Кіровоградської ОДА Сергія Кузьменка. 

Переглядiв: 3053