Екс-начальник поліції Кіровоградщини очолив один із відділів Операції об’єднаних сил

08.08.2018 07:37
image

Екс-начальник поліції Кіровоградської області Сергій Кондрашенко очолив відділ Операції об’єднаних сил з координації діяльності органів Національної поліції. Про це повідомляється на сторінці поліції Донецької області у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

Так, нового керівника відділу під час робочої наради щодо ротації поліцейських підрозділів в рамках Операції об’єднаних сил у Бахмуті представив заступник Голови Національної поліції Костянтин Бушуєв.

Наразі безпосереднім завданням  Сергія Кондрашенка є організація взаємодії зі Збройними силами України, Національною гвардією, Державною прикордонною службою, Державною службою з надзвичайних ситуацій, а також іншими підрозділами, які залучені до складу сил та засобів ООС.

«Поліцейським підрозділам необхідно активізуватись в основному напрямку роботи в рамках ООС, а саме протидії витоку зброї у мирні регіони», - підкреслив Кондрашенко.

Як повідомляв DOZOR, у червні Сергій Кондрашенко, який займав посаду начальника поліції Кіровоградщини повідомив про свій перехід на інше місце роботи. Посаду очільника області зайняв полковник поліції Роман Козьяков, який займав посаду начальника Бориспільського відділу поліції.  

Переглядiв: 911