Екс-начальник управління ЖКГ у Кропивницькому претендує на посаду в ОДА  

24.03.2020 11:21

Колишній начальник управління житлово-комунального господарства Олександр Хачатурян претендує на посаду начальника управління інфраструктури Кіровоградської облдержадміністрації. Відповідна декларація кандидата опублікована в єдиному державному реєстрі електронних декларацій, інформує медіапортал DOZOR.

Так, управління інфраструктури очолював Олександр Корнюша, який нещодавно звільнився з цієї посади. Олександр Хачатурян задекларував квартиру у Кропивницькому площею 60,89 кв. м, автомобіль Toyota rav 4 2013 року випуску.  Натомість жодної інформації про доходи кандидат не вказав.

Як повідомляв DOZOR, керівник департаменту агропромислового комплексу Кіровоградської ОДА Сергій Коренюк звільнився з посади.

Невдовзі з Кіровоградської ОДА звільнився начальник управління капітального будівництва Сергій Проненко.

Також з  Кіровоградської ОДА звільнився начальник департаменту інфраструктури та промисловості Олександр Корнюша та керівник апарату ОДА Віталій Линник.  Крім цього, оприлюднили декларацію про звільнення керівника департаменту культури, туризму та культурної спадщини  Валентини Животовської та заступника начальника - начальника відділу планування,аналізу,програм та інвестицій Кіровоградської обласної державної адміністрації Ігоря Царьова.

Переглядiв: 2079