Екс-працівник держгеокадастру з Кропивницького подав декларації кандидата на сім посад

23.07.2020 11:08

Екс-працівник головне управління Держгеокадастру у Кіровоградській області Станіслав Союнов може отримати посаду в міністерстві молоді та спорту або у Верховному суді України. Одразі кілька декларацій кандидата на різні посади з’явилися в єдиному державному реєстрі електронних декларацій, інформує медіапортал DOZOR.

Так, Станіслав Союнов планує стати начальникои відділу регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді департаменту молодіжної політики. Декларація його як кандидата є і на посаду головного спеціаліста сектору графічного опрацювання матеріалів управління комунікаційної діяльності.

Крім цього, Станіслав Союнов подав декларацію у якості кандидата на посаду головного спеціаліста відділу ринків нафти і нафтопродуктів та ринків газу Департаменту досліджень і розслідувань ринків паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства в Антимонопольному комітеті, державного експерта експертної групи розвитку мережі та підвищення якості надання публічних послуг в Міністерстві цифрової трансформації України.

Також Станіслав Союнов є кандидатом на посаду головного спеціаліста відділу картографії та географічних назв департаменту топографо-геодезичної і картографічної діяльності в Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру, головного державного інспектора сектору адміністративного забезпечення в головному управлінні ДФС у Миколаївській області та претендентом на посаду головного державного інспектора сектору адміністративного забезпечення теж в головному управлінні ДФС у Миколаївській області.

У декларації кандидат вказав квартиру у Кропивницькому площею 38 кв. м, автомобілі Renault Kengoo 2004 року випуску та Chery Tiggo 2008 року випуску. З доходів кандидат вказав 13200 гривень зарплати, отриманої в ТОВ "КАРАВАН-ТВ". 

 

Переглядiв: 1237