Екс-заступник голови Кіровоградської ОДА став замом губернатора Миколаївської області

27.12.2020 16:29
image

Екс-заступник колишнього голови Кіровоградської ОДА Андрія Балоня Ігор Кузьмін став заступником голови Миколаївської облдержадміністрації. Про це Кузьмін повідомив на своїй сторінці у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR. 

Так, у повідомленні чиновник зазначив, що відповідне розпорядження про його призначення підписав голова ОДА. 

За даними декларації, Ігор Кузьмін володіє квартирою площею 86,5 м2, та гаражем - 20,6 м2, які знаходяться в Миколаєві. У Кропивницькому Кузьмін орендує кімнату в комунальному підприємстві по управлінню будинками Кіровоградської облради. Вартість житла в обласному центрі посадовець не вказав. Автомобільний парк сім’ї Кузьміна складається з двох транспортних засобів: Subaru forester 2008 року випуску та Volkswagen Jetta 2013 року, який належить дружині.

Із доходів перший заступник голови ОДА задекларував заробітну плату в розмірі 268 тисяч 763 гривні, яку йому виплатили в головному управлінні ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі.

Крім цього, він вказав 43 тисяч 559 гривень, які йому заплатили у Кіровоградській ОДА в якості заробітної плати. Ще 50 гривень посадовець вказав як відсотки у банку, 300 гривень склали профспілкові виплати. Із збережень чиновник нічого не має.

Переглядiв: 2494