Набір двомовних листівок з рецептами традиційних страв, притаманних Кіровоградщині, вийшов друком. Про це повідомляється на сторінці "Смачна Кропивниччина" у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.
До набору увійшли:
Рецепт квашених яблук від Марії Кучеренко із села Розсохуватки Новоукраїнського району;
Рецепт теліжки від Любові Ковтун із села Божедаївки Кропивницького району;
Рецепт волонтерських рогаликів Оксани Добрової Ліщенюк із села Піщаний Брід Новоукраїнського району;💛Рецепт кабакової каші від Олександри Ганул із села Коробчиного Новоукраїнського району;
Рецепт вареньохи від Галини Гусак із села Бірки Кропивницького району;
Рецепт квашених помідорів від Таміли Лабенко із Голованівська;
Сільська смаженя від Євгена Рибака із села Давидівки Голованівського району;
Рецепт качки на вишняку від Наталі Бідюк із села Піщаний Брід Новоукраїнського району;
Голубці з пшоном від Лариси Шинкаренко із Кропивницького.