Експерти встановлюють причини смерті підлітка з Кіровоградщини

18.02.2019 15:22

Експерти встановлюватимуть причини смерті 17-річного Віктора Змеула, який помер минулого тижня в лікарні. Відповідна ухвала стосовно призначення експертиз розміщена у Єдиному реєстрі судових рішень, інформує медіапортал DOZOR.

Так, відомо, що хлопця збив автомобіль у місті Новоукраїнка 27 січня. Потерпілий потрапив до лікарні, але 13 лютого помер від тілесних ушкоджень.

Враховуючи те, що потерпілий загинув, за  даним кримінальним провадженням виникла необхідність в проведенні судово-медичної експертизи.

Експерти мають відповісти на низку питань, зокрема, щодо тілесних ушкоджень, які були виявленні при дослідженні тіла померлого, причину смерті, чи виявлені ушкодження є характерними для автотранспортної травми та її вид, чи могли виявлені ушкодження утворитися при падінні стоячи на рівну чи виступаючу поверхню та інші.

Нагадаємо, 27 січня о 03:00 у місті Новоукраїнка сталася ДТП, в якій постраждав 17-річний хлопець. Невстановлений автомобіль допустив наїзд на пішохода 2001 року народження. Правоохоронці досі встановлюють особу, який вчинив наїзд  на пішохода.  

 

 

 

Переглядiв: 906