Єсфель, Сілуан, Ліліт та Нікас: як називають новонароджених на Кіровоградщині

07.05.2020 13:09

На Кіровоградщині найчастіше дівчаток називають Вікторіями та Софіями, а хлопчиків - Богданами та Максимами. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Кіровоградській області Раїса Дайдакулова.

“За чотири місяці 2020 року в області було зареєстровано 1939 новонароджених. За період карантину в області з’явилося 693 малюка. За цей час було зафіксовано безліч різних імен, серед яких і такі рідко вживані, як Нікас, Онікс серед хлопчиків або Ліліт та Єсфель серед дівчаток”, - зазначила посадовиця.

В області з’явилися власниці таких рідковживаних імен як Сафія, Лейла, Аделія, Ванеса, Михайлина, Ясміна, Марта, Луїза, Каміла, Єсферь, Олівія, Мірра та Ліліт.

Найчастіше дівчаток на Кіровоградщині називають: Вікторія, Софія, Анна, Марія, Вероніка, Дар’я, Валерія, Єва, Варвара, Поліна та Олександра.
Серед рідковживаних імен хлопчиків цьогоріч опинилися: Гордій, Нікас, Онікс, Натан, Сілуан, Ерік, Арман, Габріель, Клім, Альберт, Єлісей та Ян.

Побільшало в області власників таких звичних і поширених імен як: Богдан, Максим, Олександр, Давід, Єгор, Артем, Владислав, Андрій, Денис, Іван, Владислав та Дмитро.

Альона Копотій 

Переглядiв: 1684