Фахівці зафіксували у магазинах Кіровоградщини відсутність антисептиків для відвідувачів

23.04.2020 14:34

Фахівці зафіксували у деяких магазинах Кіровоградщини відсутність антисептиків для відвідувачів та дезінфікуючих засобів для прибирання. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в Держпродспоживслужбі області.

За інформацією, у магазині «Формула смаку» фахівці зафіксували відсутність особистих медичних книжок у продавців, дезінфікуючого засобу для проведення прибирання у закладі та антисептика для відвідувачів. У магазині «Карамелька» на момент перевірки продавець знаходився на робочому місці без маски.

Крім того, порушення фіксують і в інших районах Кіровоградщини. Зокрема, в Новоукраїнському районі у магазинах продуктів реалізується нефасоване харчова продукція (печиво), не захищена від забруднення та відсутні спеціальні позначки для дотримання дистанції між покупцями в 1,5 м.

У смт Добровеличківка продуктовий магазин здійснює реалізацію нефасованої вагової продукції, не захищеної від забруднення. Також там зафіксували відсутність антисептичного засобу для покупців.

У магазинах продуктів Новоархангельського району допускаються відвідувачі без масок, не витримується дистанція між відвідувачами у 1,5 м. У селі Долинівка Гайворонського району у магазині продуктів не проводиться температурний скринінг працівників та до магазину допускаються відвідувачі без засобів індивідуального захисту.

Переглядiв: 971