«Файна кава – добра справа»: на потреби ЗСУ на Кіровоградщині та Черкащині за місяць зібрали 250 тисяч

29.06.2022 13:05

Як повідомлялося раніше, мережа магазинів «Файно маркет» розпочала реалізацію благодійної акції «Файна кава – добра справа». Проект стартував у червні, і за місяць вдалося зібрати 250 тисяч гривень. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в адміністрації мережі.

Так, мета акції – збір коштів на потреби ЗСУ на Кіровоградщині та Черкащині, де розташовані магазини мережі.

«Кава – це ритуал, щоденна добра традиція в деяких людей. Ми щиро радіємо, коли цю традицію люди розділяють з кавою від «Файно Маркет». Більше того, можуть крім смачного напою й долучитися до доброї справи, - коментують у мережі «Файно маркет».

З кожного проданого напою відраховується гривня. На першому етапі акції вдалося придбати тепловізор, який доставили військовим у гарячу точку. Сума коштів, витрачених на обладнання – 74 тисячі гривень. Під час другого етапу збору коштів вдалося придбати спец обладнання медзакладу в Черкасах. Мова йде про два пристрої для лікування ран негативним тиском NP-100, 12 комплектів перев’язок NPWT-3-180А та таку ж кількість комплектів перев’язок NPWT-1-260B, а також 12 каністр CS 300.

Загальна вартість обладнання – 174 тисячі гривень. Крім цього, днями, відбулася передача позашляховика на потреби ЗСУ. Це вже шостий автомобіль, який передає компанія у повній комплектації: відремонтований, заправлений та завантажений необхідними товарами.

  Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 1050