«Файно маркет» щомісяця виділяє 500 тисяч на підтримку лікарів Кіровоградщини

10.11.2020 10:15
image

Мережа супермаркетів «Файно маркет» одна з перших в Кіровоградській області долучилися до всеукраїнської кампанії #ПідтримуюЛікарів. Від початку запровадження карантину в Україні й до сьогодні мережа кропивницьких супермаркетів «Файно маркет» не просто висловлює свою вдячність медичним працівникам Кіровоградщини, а й демонструє свою підтримку реальними діями.  Про це медіапорталу DOZOR повідомили в адміністрації мережі.

Так, у рамках соціальної ініціативи запровадженої керівництвом мережі «Файно маркет» всі медичні працівники міських та районних лікарень Кіровоградської області забезпечені спеціальними бонусними картками. Бонусна картка дає можливість придбати в будь-якому супермаркеті «Файно маркет» товари з додатковою знижкою -10% (перiод дiї  з 1.03.2020-31.12.2020, з можливим продовженням до закiнчення карантину). 

В рамках цього соціального проекту «Файно маркет» щомісяця надає медичним працівникам знижку на придбання товарів на загальну суму понад 500 тисяч гривень.

«Ми розуміємо важливість праці наших лікарів та медичних працівників всіх рівнів. Цінуємо їх професіоналізм та важливий щоденний внесок у боротьбу з COVID – 19. Сім місяців тому, запроваджуючи цей соціальний проект, ми хотіли продемонструвати реальними діями нашу підтримку лікарів Кіровоградщини. Ми надзвичайно раді, що наша соціальна ініціатива знайшла відгук серед медичного персоналу та має попит. Це є підтвердженням того, що ми на правильному шляху і подібні проекти справді важливі та необхідні. Період дії персональних знижок для лікарів  було надано більш ніж на 3 500 000 грн » - зазначила PR-менеджер «Файно маркет» Iрина Протопопова.  

За інформацією, покупки з використанням вигоди за карткою медика в мiсяць  - до 5000 грн. 

image
Переглядiв: 1385