«Файно маркет» у Кропивницькому розмістив соціальні борди замість своєї реклами

19.03.2020 18:15
image

В обласному центрі місцева мережа магазинів «Файно маркет» тимчасово припинила рекламні кампанії та замінила сюжети рекламного характеру на соціальні. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у адміністрації закладу.

Так, наразі у місті з’явилися рекламні щити із закликами залишатися вдома та не бути байдужим до заходів, пов'язаних з веденням карантину. Місцева мережа магазинів "Файно маркет" вирішила тимчасово припинити рекламні кампанії, щоб не створювати ажіотаж в магазинах та змінила всі свої рекламні сюжети на соціальні, на яких закликає мешканців міста бути свідомими, залишатися вдома, берегти себе та своїх близьких.

image
"Бути відповідальними – наша соціальна позиція як добросусідського бренду. Ми відмовились від зовнішньої реклами, оскільки піклуємося про наших покупців. А акційні пропозиції завжди можна знайти по яскравим цінникам та стоперах у магазинах нашої мережі "- прокоментувала нам керівник відділу маркетингу Алла Зленко. 
"Усі магазини "Файно маркет" працюють в штатному режимі, не вводять жодних обмежень та просять своїх покупців не робити ажіотаж щодо товарів першої необхідності. Продукти постійно довозяться, полиці супермаркетів поповнюються товарами, робиться ротація, вводяться нові постачальники, щоб уникнути дефіциту. Наш персонал забезпечений засобами індивідуального захисту, частіше проводяться санітарні обробки робочих поверхонь магазинів дезінфікуючими засобами.  Тож рішення одного може врятувати всіх. Добровільний карантин знижує швидкість розповсюдження вірусу», - резюмує керівник відділу маркетингу, закликавши жителів міста берегти себе та своїх близьких.
image
Переглядiв: 5618