«Файно Маркет» визнали одним з кращих представників сфери торгівлі Кропивницького (ФОТО, ВІДЕО)

24.07.2020 14:17
image

Мережа місцевих магазинів  «Файно Маркет» нагороджена міською владою як кращий представник торговельної галузі міста Кропивницького. Урочисте нагородження  відбулося напередодні професійного свята – Дня працівників торгівлі. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в адміністрації мережі.

Так, кращих працівників сфери торгівлі вітали представники департаменту торгівлі міської ради.  Місцева мережа магазинів "Файно Маркет" отримала свою відзнаку за вагомий внесок у розвиток місцевої економіки, сумлінну сплату податків до бюджету та наявність товарів місцевих виробників  на полицях своїх магазинів.

"Шановні працівники торгівлі, ви щоденно задовольняєте потреби містян та гостей міста, забезпечуючи їх товарами вітчизняного та закордонного виробництва. Від вашої привітності, відповідальності, щирості залежить настрій громадян, та враження, яке формується про наших людей у гостей. Велика вам подяка за відданість професії, за терпіння і мудрість, адже дуже важко працювати з людьми, різними за вподобаннями, темпераментом та настроєм. У різних ситуаціях вам доводиться залишатися ввічливими та терплячими."- привітали кращих працівників торговельної сфери представники департаменту торгівлі міської ради.
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Переглядiв: 3660