"Файно Маркет" влаштував міні-свято для дітей переселенців (ВІДЕО)

04.05.2022 12:30
image

Із перших днів воєнного вторгнення спортивна база «Борець», що у Кропивницькому займається прихистком переселенців. Люди залишалися на ночівлю та їхали далі, а тепер на базі «Борець» проживає 55 осіб, із них близько 20 дітей. В основному це переселенці із Рубіжного, Херсону, Сєвєродонецька, які втратили житло.

«Борець» намагається задовольнити у повному обсязі потреби переміщених осіб, забезпечуючи їх житлом, їжею, базовими речами. Саме зараз там тривають ремонтні роботи ще однієї кімнати для розміщення щонайменше трьох родин.

Крім того, вони ще й розвозять обіди для територіальної оборони.

За словами керівника Євгена Скирди, більшість мешканців уже влаштувалися на роботу. А діток намагаються займати корисними справами.

У суботу, 30 квітня, мережа магазинів «Файно Маркет» завітала до спортивного клубу «Борець» та влаштували міні-свято. Дітей розважали веселі аніматори, які дарували хороший настрій.

Крім цього, «Файно Маркет» на потреби клубу відвіз макарони, цукор, спеції, побутову хімію та солодощі.

"Це наш маленький вклад у добру справу, яку започаткував спортклуб. Дуже раді, що змогли розважити малечу. Ми й надалі підтримуватимемо спортивний клуб «Борець» до чого й закликаємо решту. Зараз місцевий бізнес має бути максимально соціально-відповідальним", - коментують у мережі.

Переглядiв: 1436