Факультет Центральноукраїнського техуніверситету відзначив 50-річний ювілей (ФОТО)  

09.06.2017 12:04

image

Факультет сільськогосподарського машинобудування Центральноукраїнського національного технічного університету урочисто відзначив  свій 50-річний ювілей сьогодні, 9 червня. Про це повідомляє DOZOR.

Урочистості відбулися в актовій залі ЦНТУ. Гостей заходу зустрічав військовий оркестр. До святкування ювілею приєдналися випускники різних років, льотна академія та педагогічний університет.

«Факультет СГМ – найстаріший факультет університету. Головний наш здобуток – наші випускники, які успішно влаштовують свою кар’єру та майбутнє. Сьогодні до нас долучилися випускники різних років, а також 27 випускників, які завершили навчання на нашому факультеті ще у 1982 році. Взагалі ми вже випустили більше 6 тисяч випускників тільки денної форми навчання. Наразі вони успішно захистили кандидатські та докторські дисертації, працюють науковцями у Києві та закордоном, зокрема, у Франції», - зазначив у коментарі сайту DOZOR  доктор технічних наук, професор Василь Сало.
«На цьому факультеті я працюю 17 років. Наразі викладаю на кафедрі агрономії, вважаю, що рівень агрономів зараз дуже підвищився за останні 10 років. Це, звісно, мій особистий погляд. Рівень агрономічних спеціальностей набирає популярності. Серед наших випускників – дуже багато успішних та відомих випускників. Ось, наприклад, голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко – випускник нашої кафедри та факультету СГМ. Бажаю факультету процвітання та розширення навчальних площ у найближчому майбутньому», - сказав доктор біологічних наук, професор  Федір Топольний.

Після завершення урочистої частини та привітань факультету у актовій залі відбувся святковий концерт за участі членів студентського клубу ЦНТУ.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1263