Фестиваль «Об’єднаймо дітей мистецтвом»: у Кропивницькому встановили національний рекорд України

31.08.2020 10:07
image

В обласному центрі у рамках ХІІ Міжнародного дитячого та молодіжного фестивалю пісні і танцю «Об’єднаймо дітей мистецтвом», який цьогоріч проходив дистанційно, встановили національний рекорд України. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

«Національний Реєстр Рекордів України засвідчує дуже яскраву подію для всієї країни. Кропивницький вже не вперше відзначився танцювальними рекордами, але сьогодні дуже надзвичайна подія – новий рекорд України в номінації «Найбільша кількість одночасної участі дітей та молоді з різних країн світу у міжнародному фестивалі, що проводився дистанційно» – це 3 622 особи. Це новий рекорд України. Вітаю організаторів – Артема Стрижакова та Олександру Ткаченко», - зазначив представник Національного Реєстру Рекордів України Олександр Кушпіта.

Представник вручив сертифікат, який підтверджує встановлення рекорду.

«3 622 людини – це серйозно. Дуже дякую журі за вашу працю, а також вітаю всіх з встановленням нового рекорду України. Ми вкотре  довели, що ми танцювальна столиця України. Вітаю всіх!», - привітав учасників фестивалю засновник Культурно-мистецького фонду «Перспектива» Артем Стрижаков.  

Нагадаємо, з 25 серпня у Кропивницькому проводився ХІІ Міжнародний дитячий та молодіжний фестиваль пісні і танцю «Об’єднаймо дітей мистецтвом». Цього року захід вперше проводився дистанційно.

image
image
Переглядiв: 2177