Флешмоб "ВелоВишиванка" відбудеться у Кропивницькому

18.05.2022 06:09
В обласному центрі відбудеться флешмоб з нагоди Дня вишиванки, який відзначають 19 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR з посиланням на спільноту "Велокроп". 
"У зв'язку із війною в Україні ми не проводимо розважальні велозаходи. Але ті хто має можливість катають з друзями та тренуються на велосипеді  Саме тому ми вирішили змінити формат відзначення Дня Вишиванки - провести флешмоб і конкурс", - зазначають організатори заходу. 
Умови такі: з 19-го по 22-ге травня (включно), кожен бажаючий велосипедист у вишиванці, з 11:00 до 19:30 може під'їхати на літній майданчик кафе "Старый город" (центр), що на розі вулиць Театральної(колишня Дворцова) і В.Перспективної, зробити селфі на фоні цього майданчика, опублікувати його на власній сторінці відмітивши @STARIY.GOROD.KR та @Велокроп.
 
Після цього можна показати публікацію бармену на літньому майданчику кафе та замовити безкоштовно чай або каву. 
 
А вже 30 травня організатори проведуть розіграш за допомогою програми Random серед усіх фотосвітлин та подарують сучасну велосумку на руль, а друге місце отримає піцу на вибір від кафе-піцерії @STARIY.GOROD.KR.
 
Для участі у розіграші кидайте посилання на публікацію фото у своїй стрічці в коментарях до цієї публікації.
 
Переглядiв: 913