Фонд Стрижакова пропонує городянам разом вибрати локацію для 3D малюнка (ФОТО)

05.08.2017 11:25
Культурно-мистецький фонд «Перспектива», заснований громадським діячем Артемом Стрижаковим, має сумніви в доречності запропонованого місця для створення фотозони «Фортеця Святої Єлисавети в 3D» і пропонує жителям міста вибрати локацію для 3D малюнка. Про це йдеться на сторінці Фонду в Фейсбуці.
"За проектом Кирила Солуянова, який переміг в конкурсі грантів, планувалося розмістити малюнок на Дворцовій вулиці біля кафе "Мокко" і "Scorini". Зауваження щодо місця розташування проекту були озвучені ще Експертною радою фонду під час голосування, а також ми чуємо відгуки людей про те, що не варто створювати нову фотозону поруч з іншим проектом нашого фонду - алеєю парасольок. Тому пропонуємо варіанти розташування 3D малюнка ", - повідомляють у фонді і просять проголосувати за вдалу локацію, поставивши лайк на одному з фото на сторінці в Фейсбуці.
image
image
image
 
image
image
 
Грант виграв також проект від працівників обласної бібліотеки імені Чижевського. Його суть полягає в створенні на Великій Перспективній вулиці «локації мікс-відпочинку з творчою програмою». Ще один проект став позаплановим третім переможцем. Йдеться про ініціативу встановити на одній з центральних вулиць міста фотозону-інсталяцію повітряної кулі. За кількістю голосів експертів проект «Політ крізь століття» не дотягнув до перемоги зовсім небагато. Але, незважаючи на це і на те, що загальна сума гранту була вже вичерпана, Артем Стрижаков заявив: ініціатива буде реалізована.
Переглядiв: 2189