Фоторепортаж із відзначення річниці створення Національної гвардії

23.03.2018 10:41
image

В обласному центрі на території військової частини 3011 відбулися урочисті заходи з нагоди 4-ї річниці з дня створення Національної гвардії сьогодні, 23 березня. Про це повідомляє DOZOR.

Так, до заходу долучилися представники влади міста та області, а також представники прокуратури та Нацполіції. Присутні вшанували пам’ять полковника Павла Сніцара та поклали квіти до Алеї Слави.

«Дуже висока ціна заплачена за те, щоб ми могли сьогодні разом з вами зібратися тут під мирним небом. Бажаю вам міцного здоров’я та спокійної служби, а також якнайшвидшого повернення додому тим, хто зараз воює на сході країни», – звернувся до присутніх голова ОДА Сергій  Кузьменко.
«Для нас ваше професійне свято – особлива дата. Адже працівники військової частини забезпечують порядок, а також беруть участь у АТО. Нехай спокійною буде ваша служба, а ваші рідні підтримують вас», - зазначив начальник поліції області Сергій Кондрашенко.

У ході урочистостей відбулося нагородження військових, а також солдатів-контрактників подяками та відзнаками «За мужність та відвагу» за сумлінне виконання службових обов’язків, а також вручення подарунків від влади.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1360