Фоторепортаж з конкурсу «Міс Кропивницький»

28.04.2017 14:48
image

У обласному центрі у залі філармонії відбувся конкурс краси «Міс Кропивницький – 2017»  27 квітня. Про це повідомляє DOZOR.

У конкурсі взяли участь 20 найвродливіших дівчат з усіх куточків області. Під час фінального етапу конкурсу дівчата виходили на сцену філармонію шість разів, взявши участь у показах.

Так, під час першого виходу красуні презентували себе у колекції одягу від бутіка «Весна»,  вдруге дівчата представили колекцію спортивного одягу від «Спортландії»,  третій вихід учасниць був у оригінальних сукнях від сервісу «Наша шафа», під час четвертого показу учасниці конкурсу дефілювали у оригінальних купальниках.

Також учасниці конкурсу продемонстрували колекцію одягу з шкіри та хутра. Останній вихід красунь був у розкішних вечірніх сукнях.

«До конкурсу учасниці готувалися дуже наполегливо, протягом трьох тижнів. Журі, у складі якого було сім членів, було складно обрати трьох найгарніших учасниць, які отримали головні титули», - повідомила у коментарі сайту DOZOR організатор конкурсу, директор модельної агенції «Style Models»  Вікторія Янішевська.

Крім цього, гостей заходу розважали відомі творчі колективи міста, зокрема, хореографічний балет «Форсайт», вокаліст «Містер Fox» та інші.

«Серед гостей заходу були також і запрошені гості – вихованці дитячого будинку «Наш дім». Тридцять дітей безкоштовно відвідали конкурс та залишилися у захваті», - повідомила Янішевська.

Так, титул «Міс Кропивницький» здобула 19-річна кіровоградка Влада Ламанова, студентка факультету історії та права педагогічного університету. Титул «Перша віце-міс» отримала 19-річна уродженка Узбекистану Шахі Камалова, яка навчається у Донецьому медичному університеті. Титул «Друга віце-міс» завоювала 18- річна студентка педагогічного ліцею Марія Овчаренко.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Переможниці конкурсу: Влада Ламанова, Шахі Камалова, Марія Овчаренко

Переглядiв: 5168