Фоторепортаж з Весняного балу квітів у Кіровограді

25.02.2017 12:59

image

У Кіровограді в залі обласної філармонії відбувся благодійний Весняний бал квітів у п’ятницю, 24 лютого. Про це повідомляє DOZOR.

За словами організатора заходу Катерини Колєвої, цьогорічний бал присвячений зустрічі весни. Обов’язковими аксесуарами на гостях заходу були квіти живі або ж штучні.

«Весняний бал зібрав близько 250 містян. Головною метою цього заходу був збір коштів для 13-річної дівчини Надії Мороз, яка хвора на ДЦП та пересувається на інвалідному візочку. Дівчинка вже перенесла дві операції, весною запланована третя і лікарі обіцяють, що Надія стане на ноги. У ході Весняного балу квітів ми продавали картини сестри хворої Надійки, яка дуже гарно малює. Окрім цього, на заході було багато інших цікавинок – майстер-класи, виставка хенд-мейду, продаж кави, смаколиків та багато іншого», - повідомила Катерина Колєва.

За словами Колєвої, усі гості заходу з великим задоволенням кружляли у вальсі.

«Дуже багато присутніх пар не соромилися, а вальсували. У ході балу доцент кафедри хореографії КДПУ Ігор Спінул особисто  проводив майстер-клас разом з солістами хореографічного колективу «Конвалія» для усіх присутніх гостей. Також, крім танцювальних блоків, були і пісенні за участі місцевих талановитих співаків та співачок. Ми намагалися подарувати усім присутнім масу вражень», - додала організатор заходу.

За інформацією Катерини Колєвої, під час благодійного Весняного балу для кіровоградки Надії Мороз зібрали 8 тисяч гривень.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Переглядiв: 6405