Фоторепортаж зі святкування Дня Незалежності на Театральній площі у Кіровограді

24.08.2017 10:04
image

У обласному центрі розпочалися святкування 26-ї річниці з Дня Незалежності України сьогодні, 24 серпня. Про це повідомляє DOZOR.

Так, урочистості розпочалися на Театральній площі. Присутні вшанували пам’ять загиблих військових хвилиною мовчання.

«Це свято - гарний привід для єднання. Ми з вами щасливі, що маємо можливість зустрічати 26-річницю Незалежності нашої країни. І піднесений настрій буде повсюди. Ми різні, маємо різні культурні традиції,  політичні вподобання, але найвищою нашою цінністю для кожного з нас є незалежність.  І сьогодні, вітаючи вас з цим святом, хочу побажати, щоб був мир в Україні і у ваших серцях. Хай буде квітучою та багатою наша країна», - звернувся до учасників заходу голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко.

Після цього відбулося нагородження відомих діячів міста. Зокрема, згідно з указом Президента орден княгині Ольги ІІ ступеня вручили гендиркектору ТОВ «Друкмаш-центр» Людмилі Шубіній, звання «Заслужений лікар України» отримав лікар-травматолог лікарні швидкої допомоги Олександр Барков, а завідувача кафедрою загального землеробства Центральноукраїнського національного технічного університету Миколу Мостіпана нагородили званням «Заслужений працівник освіти України». Крім цього, почесними грамотами відзначили учасників АТО.

Після урочистої частини на площі відбувся святковий концерт за участю аматорських колективів, артистів театру імені Кропивницького, солістів обласної філармонії.  Крім цього, на Театральній площі відкрилася виставка сувенірів ручної роботи.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1877