Футболісти кропивницької команди живуть в притулку у пошуках роботи

22.11.2019 13:23

Футболісти кропивницького футбольного клубу «Олімпік» живуть у притулку «Дім Милосердя» та планують знайти роботу. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR розповів керівника притулку Володимир Лєбєдєв.

Нагадаємо, місяць тому спортсмени публічно заявили про невиконання договірних зобов’язань з боку футбольного клубу «Олімпік». Зокрема, футболісти скаржилися на невиплату заробітної плати. Наразі спортсмени знаходяться в притулку «Дім Милосердя», оскільки до його керівника звернулися з організації по боротьбі з торгівлею людьми з проханням допомогти.

«Хлопці приїхали працювати та грати у футбол. Вже на місці їм сказали, що хочуть подивитися на те, як вони грають. Весь час вони жили за свій рахунок, хоча їм пообіцяли житло, харчування та заробітну плату по 100 чи 200 доларів. Але надія, що їх все ж візьмуть, була. Потім їм відмовили і ніякої компенсації не виплатили. Кажуть хлопці, що їм вже нікуди повертатися. А зараз розпочата кримінальна справа, оскільки є контракти і договори, яких не було дотримано», - розповів керівник притулку.


За словами Лєбєдєва, скрутна для футболістів ситуація склалася через невиплату заробітної плати у футбольному клубі. За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до президента клубу «Олімпік» Юрія Кевліча.

«Хлопці просто хочуть будь-якою ціною потрапити у футбол, але їм, як до Дрогби (Дідьє Ів Дрогба Тебілі - івуарійський футболіст, що грав на позиції нападника), так і до мого найкращого вихованця - Коноплянки. Хай вони ще там тренуються, їздять, а мене не потрібно використовувати в плані потрапляння будь-якою ціною у наше українське суспільство», - зазначив Кевліч.

За інформацією, спортсмени знаходяться у пошуках роботи. Гаряча лінія «Дому Милосердя» – 073-007-007-8.

Бажаючі можуть допомогти продуктами чи матеріально. Реквізити для допомоги: 5168742202835561 «ПриватБанк».

image
Переглядiв: 2736