Гарбуз-велетень, вирощений в Кропивницькому районі, переміг на «Покровському ярмарку» (ФОТО)

01.10.2020 13:31
image

В обласному центрі в рамках агропромислової виставки «Агроекспо» пройшов конкурс «Гарбуз-велетень» сьогодні, 1 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR

Так, у конкурсі взяли участь жителі Кіровоградської та Київської областей. Вага найменшого гарбуза становила 5 кілограмів. За результатами зважувань, перемогла жителька с. Степове Кропивницького району Валентина Білоконенко, гарбуз якої важить 55 кілограмів 300 грамів.

«Третій рік поспіль беру участь у цьому конкурсі. Перший раз привезла гарбуз, який важив 37 кілограмів, другий – 42 кілограми. Я посадила зерна, з яких - одне заховалося за хрін, тому я його не одразу помітила. Побачила вже, коли він був величеньким та просто поливала, не користуючись добривами і так далі. Сам собі ось такий виріс», - розповіла переможниця.
image
image

Валентині Білоконенко вручили подарунок – телевізор від заводу «Металіт». У свою чергу учасники отримали сувеніри від спонсора заходу.

«Я вперше беру участь у цьому конкурсі. Вага мого гарбуза сьогодні склала 29 кілограмів 500 грамів. Його мені подарував дідусь. Я сама поїхала та вибрала на городі, щоб взяти участь у конкурсі. Зазвичай у нього вони 30 – 35 кілограмів. Це гарбуз для каші з банановим смаком, а також його можна споживати в сирому вигляді», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR учасниця конкурсу Наталя Захряпина.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 4127