«Гідросила» виділить 10 додаткових стипендій тим, хто цього року вступить до київського «політеху»

12.04.2017 08:01

image

Кіровоградське підприємство «Гідросила» виділить 10 додаткових стипендій тим, хто цього року вступить до НТУУ «Київський політехнічний університет ім. Ігоря Сікорського». Про це під час зустрічі випускників шкіл обласного центру з представниками вишу повідомила директор з персоналу ПрАТ «Гідросила ГРУП» Олена Осауленко, інформує DOZOR.

За інформацією, додаткову стипендію у розмірі 1500 гривень на підприємстві готові виплачувати тим випускникам кіровоградських шкіл, які цього року вступлять до механіко-машинобудівного інституті НТУУ «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» за спеціальністю «прикладна механіка» з подальшим працевлаштуванням на машинобудівних підприємствах «Гідросила» або «Ельворті» («Червона зірка»). Також на підприємстві гарантують можливість проходження практики за згаданою спеціальністю, виконання курсових і дипломних робіт по тематиці напрямків діяльності підприємства та ін. В такий спосіб «Гідросила» планує вирішити гостру кадрову проблему з нестачею висококваліфікованих інженерних кадрів.

Консультації з цього приводу можна отримати у консультпункті КПІ, який знаходиться в обласному центрі за тел.: 35 83 51; 066-219-64-31.

Як заявляв раніше Голова Наглядової ради «Гідросила ГРУП» Павло Штутман, на очолюваних ним підприємствах сьогодні дефіцит кваліфікованих фахівців, і, зокрема, інженерних спеціальностей, становить 180 осіб. Саме стільки у компанії готові найняти на роботу, але на ринку праці їх немає.

Довідково:

Група підприємств «Гідросила» - один із найпотужніших виробників гідравлічних силових машин і компонентів гідросистем у Східній Європі, продукція компанії поставляється до більш ніж 50 країн світу. На даний момент на підприємствах групи «Гідросила» працює біля 4 тис. чоловік.

image

image

Переглядiв: 1127