Григорій Чапкіс про привітання з Кропивницького: Це найкращий подарунок (ФОТО)

26.02.2020 15:41
image

Засновник Культурно-мистецького фонду «Перспектива» Артем Стрижаков разом з виконавчим директором фонду Олександрою Ткаченко відвідали урочистий захід з нагоди ювілею легендарного хореографа Григорія Чапкіса. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, до святкування 90-ліття маестро долучилося багато зіркових гостей, серед яких Камалія, Влад Яма, Вікторія Булітко та багато інших. Сам ювіляр каже: попри те, що день народження вже минув, емоції, які він отримав під час святкувань, досі не вщухають. А про таку кількість уваги, яку він отримав,  можна лише мріяти.

image
image
image
image
image
image
image
image
«Якщо чесно, то мої враження від святкування описати складно. Я у захваті від того, що сталося, просто у захваті. Квіти, подарунки, але найголовніше – це, звичайно, увага до мене. Це просто неймовірно передати словами. На жаль, за два дні я поки що не зміг розібрати абсолютно всі подарунки від моїх гостей. Але найкращий, найдорожчий та більш близький для мене подарунок, який мені зробили і який я вже бачив – від делегації з Кропивницького. Делегація з вашого міста в обличчях Артема Стрижакова та Олександри Ткаченко мене вразила. Вони  знайшли час і спеціально прибули на мій день народження і висловили неймовірні поздоровлення. У мене були представники шести міст, але з привітанням з вашого міста я вражений досі, - ділиться Григорій Чапкіс. -  Я безмежно вдячний вашому місту за подарунок, за те, що у вас такі хороші люди. До речі, ми вже домовилися про те, що я відвідаю ваше місто і ваш  чудовий фестиваль у травні». 
image
«Григорій Миколайович – людина-легенда з неймовірним талантом і вмінням згуртовувати навколо себе тисячі здібних людей. У свої 90 років він захоплює своєю енергією і невтомною роботою. Ми запросили нашого друга Чапкіса на щорічний Міжнародний фестиваль пісні і танцю «Об’єднаймо дітей мистецтвом», який проведемо вже у травні. Тож скоро зустрічатимемо зірку у нашому місті», - зазначив громадський лідер Артем Стрижаков.

За словами Григорія Чапкіса, наразі спільно з керівництвом фонду «Перспектива» вже обговорено проведення  ХІI Міжнародного фестивалю «Об’єднаймо дітей мистецтвом», спеціальним гостем якого він був торік. Легендарний хореограф запевнив, що обов’язково відвідає фестиваль у Кропивницькому знову.

image
image
image

 

Переглядiв: 3308