Гуманітарна допомога з Люксембурга надійшла до Кропивницького (ФОТО)

20.03.2022 17:20
image

До Кропивницького надійшов гуманітарний вантаж з Люксембурга сьогодні, 20 березня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 

Так, допомогу вдалося отримати завдяки комунікації співголів ГО «Освітній культурно-мистецький центр «Аеліта»» та  «Ukrainian Community in Luxembourg».

«ГО «Освітній культурно-мистецький центр «Аеліта»» звернулися за допомогою до друзів, які зараз знаходяться у Люксембурзі -  «Ukrainian Community in Luxembourg» і вони допомогли: зібрали важливий гуманітарний вантаж. Ці активні люди не лише збирають та надають гуманітарну допомогу, вони також зустрічають українців, які вимушені залишити Україну. Також вони передають допомогу безпосередньо на територію нашої держави. Завдяки тому, що наші знайомі поверталися до України з Європи, вони забрали вантаж і доставили безпосередньо у Кропивницький. Допомога буде розподілена згідно з відповідним супутнім листом від цієї організації і передбачена для Кропивницького та Харкова. Тобто частину вантажу ми відправимо харків’янам, а частина залишиться в нашому місті», - розповіла голова ГО «Освітній культурно-мистецький центр «Аеліта»» Олександра Ткаченко.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

До складу гуманітарної допомоги входять необхідні речі для дорослих та дітей, продукти харчування, а також медикаменти для ЗСУ. Є павербанки, спальні мішки, консерви та різноманітні продуктові набори. Доставив вантаж Горбенко Павло Васильович.

 

Переглядiв: 4003