Хлопця з Кіровоградщини затримали на станції метро з наркотиками

11.12.2017 13:57
image

22-річного жителя Кіровоградщини за зберігання наркотиків затримали поліцейські Києва. Про це йдеться на офіційній сторінці Нацполіції Києва в Фейсбуці, інформує DOZOR.

Так, молодика помітили  на станції метро «Деміївська».

За інформацією,  співробітники поліції помітили підозрілого чоловіка. Пасажира запросили в кімнату поліції для перевірки документів і його особистих речей. В ході поверхневого огляду кишень і рюкзака 22-річного уродженця Кіровоградської області поліцейські вилучили чотири згортки з подрібненою речовиною зеленого кольору, попередньо - канабісом. Так, чоловік пояснив, що зберігав наркотики для власного вживання без мети збуту. Слідчо-оперативна група належним чином задокументувала правопорушення.

Вилучене направили для проведення експертизи. Слідчим відділом управління поліції в метрополітені розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК. Фігуранту загрожує до 3 років позбавлення волі.

image
Переглядiв: 1822