Хочеться подивитися щось нове: кропивничани про автомотошоу до Дня міста (ФОТО)

19.09.2020 16:20
image

В обласному центрі біля площі Героїв Майдану відбулося «Автомотошоу тюнінгу та звуку», під час якого можна було подивитися на різні марки мотоциклів та автомобілів, сьогодні, 19 вересня.  Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

За словами організаторів, вони щороку влаштовують такий захід аби зустрітися всім мотоциклістам та поспілкуватися, відпочити. Однак містяни, які відвідали шоу, зазначають: хочеться дивитися на щось нове, адже заходи до Дня міста постійно повторюються.

«Хочеться на щось нове подивитися у цьому місті, тому що місту вже час змінюватися. Було б прикольно, якби це було, дійсно, шоу, тобто якісь трюки. Але наскільки я зрозуміла, тут не всі професійно займаються подібним, а захід більше направлений на унікальність техніки, тому він більше, мабуть, для хлопців», - поділилася враженнями учасниця заходу Аліна Драчова.
«Тут не їздять на задніх колесах і трюки не показують, тому що по-перше - це не ті мотоцикли, на яких можна таке робити, а по-друге, це просто для того, щоб люди побачили, як розвивалася мототехніка, адже представлені моделі, які майже доісторичні і до найсучасніших. Це більше виставка, аніж шоу. У нашому місті я шоу ніколи не бачив. Тут просто можна порадувати око тим, хто це любить», - розповів учасник заходу Владислав.

У той же час окрім мотоциклів біля площі стояли десяток автомобілів, зокрема, марок Opel, Mini Cooper, Mitsubishi та Lexus.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 1549