Хореографічний колектив готує новорічний сюрприз для жителів Кропивницького (ФОТО)

28.12.2020 16:50
image

Зразковий колектив - студія хореографічного мистецтва «Аеліта» готує сюрприз для жителів Кропивницького – відео привітання з нагоди новорічних свят. Зйомки відеоролика відбулася сьогодні на головній площі міста 28 грудня.  Про це повідомляє медіапортал DOZOR.  

Так, протягом останніх 9 років напередодні новорічних свят «Аеліта» спільно з Культурно-мистецьким фондом «Перспектива» Артема Стрижакова готували для маленьких кропивничан цікаві вистави, які показували перед Новим роком. Цьогорічна ситуація з пандемією, на жаль, внесла свої корективи, однак без приємного сюрпризу кропивничани не залишаться.

«Протягом 9 років ми показували дітям новорічні казки. Цей рік мав бути ювілейним, і ми також готували нову казку. Втім в останній момент прийняли рішення підготувати відео подарунок, адже ми при цьому не порушуємо карантинних вимог, танцюємо в масках на свіжому повітрі та з дотриманням соціальної дистанції. Ми вирішили відзняти танцювальний відеофлешмоб і виконати танок під чудову новорічну мелодію. Ідея щодо локації була одна – звичайно ж, біля нашої новорічної ялинки на головній площі міста, щоб атмосфера була святковою», - розповіла художній керівник колективу Олександра Ткаченко.
image
image

Олександра Ткаченко ділиться: попри карантин колектив працює ще над кількома проектами, які незабаром покажуть містянам. Зокрема, проект «Казки та оповідки від святого Миколая» - його зможуть побачити вже у перші дні нового року.  Цей проект досить цікавий – святий Миколай читатиме різним цікавим персонажам казки. Планується зручний та комфортний для перегляду відеоформат.   

Вихованці «Аеліти», які взяли участь у танцювальному новорічному флешмобі, кажуть:

«Я дуже люблю Новий рік і завжди його очікую. Для мене цей рік особливий – ми з колективом не показали новорічної казки, дуже шкода. Хоча радісно, що сьогодні ми танцювали на нашій площі новорічний танець, який символізує радість та свято», - поділилася танцівниця колективу Марія Високолян.
«Щороку ми готуємо новорічні казки, а потім показуємо їх на сцені перед глядачами. Цього року ми спробували новий формат – готуємо новорічний сюрприз – танець. Він дуже святковий і, мабуть, він принесе гарні емоції тим, хто перегляне наш ролик», - зазначила вихованиця «Аеліти» Єлизавета Шаркова.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

За словами Олександри Ткаченко, прем’єра відеоролика запланована на святковий вечір 31 грудня.

image

 

Переглядiв: 2817