Іноземці, які знущалися над жителем Кіровоградщини, потрапили в ДТП  

23.10.2018 06:46
image

На Кіровоградщині правоохоронці затримали двох іноземців, які проникли до квартири 49-річного жителя міста Долинська та пограбували його. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

За інформацією, потерпілий отримав тілесні ушкодження від зловмисників. Іноземці викрали золоті вироби та кошти, які були в квартирі, а потім зв’язали чоловіка скотчем та посадили в автомобіль, на якому мали намір доїхати до іншого об’єкту, що належить потерпілому. До переслідування зловмисників залучили працівників управління карного розшуку, бійців роти поліції особливого призначення ГУНП в області, а також працівників кількох територіальних підрозділів.

Уникаючи переслідування, нападники не впоралися з керуванням та потрапили у ДТП, залишили авто з потерпілим та продовжили втікати пішки. Зловмисників затримали на території сусіднього району.

У даний час їм повідомлено підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

image
image
Переглядiв: 1164