Інституційний аудит: На базі Богданівського ліцею створили інклюзивно-ресурсний центр та поліпшили матеріальну базу харчоблоку

22.03.2023 16:39

На Кіровоградщині на базі Богданівського ліцею імені І. ТКаченка Суботцівської сільської ради пройшов інституційний аудит, у рамках якого оцінювалися освітні та управлінські процеси закладу освіти. Про це повідомляє медіапортал DOZOR з посиланням на офіційну сторінку управління Державної служби якості освіти області.

Так, завдяки ефективній співпраці засновника та учасників освітнього процесу на базі Богданівського ліцею імені І.Г. Ткаченка вдалося створити інклюзивно-ресурсний центр, облаштувати ресурсну кімнату, покращити матеріальну базу для навчання дітей з особливими освітніми потребами. Крім цього було поліпшено матеріальну базу харчоблоку.

Довідково:  

Інституційний аудит – це зовнішнє оцінювання роботи школи, під час якого незалежні експерти оцінюють освітні і управлінські процеси та дотримання закладом освіти вимог законодавства. Аудит є новою для України процедурою вивчення освітньої діяльності школи, яка прийшла на зміну державній атестації шкіл.

Переглядiв: 630